NICE TO MEET YOU!

 

Woorden: ze inspireren en fascineren, soms doen ze pijn, of schieten tekort, ze geven je kracht en laten je groeien… Ik hou van mooie woorden. Woorden uit songteksten bijvoorbeeld, die iets voor mij betekenen, die me inspireren of oppeppen en mijn verhaal vertellen. Met penseel en verf zet ik mijn gedachten op papier. Is er een woord of zin die jou raakt? Die je verder brengt of juist stil laat staan? Ik verf jouw verhaal graag voor je op papier.

HI PAPERLOVER!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Janneke, maar mijn familie en vrienden noemen me Jans. Mijn liefde voor woorden, ontwerpen, papier, interieur en de vrijheid van het hebben van een eigen bedrijf komen allemaal samen in Studio Jans. 

Ik heb een fascinatie voor mooie woorden en zinnen. Inspiratie haal ik vooral uit songteksten, maar ook uit alledaagse gebeurtenissen. Soms staat een nummer wel dagen op repeat, omdat het precies verwoordt hoe ik me op dat moment voel. Die mooie woorden - en mijn verhaal - wil ik met je delen. Want mooie woorden kunnen anderen inspireren. Stop ze in een mooi lijstje en hang ze op in je woonkamer of kantoor. Naast posters met mijn eigen handgeschilderde teksten vind je ook een unieke collectie kaarten in mijn shop. Zo kun jij de mooiste woorden delen met de rest van de wereld.

Liefs, Janneke

 

 

© 2019 - 2020 Studio Jans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel