HI PAPERLOVER, NICE TO MEET YOU!


Welkom bij Studio Jans! Ik ben Janneke, maar mijn familie en vrienden noemen me Jans. Vandaar ook de naam van mijn site: Studio Jans! Sinds maart 2019 ben ik eigenaresse van Studio Jans. Mijn liefde voor woorden, ontwerpen, papier en de vrijheid van het hebben van een eigen bedrijf komen allemaal samen in mijn bedrijf.

Alle ontwerpen die je op deze site tegenkomt komen van mijn hand (behalve de kadozakjes). Ik vind het heerlijk om te ontwerpen in Indesign, de posters schilder ik met de hand, maar nog liever teken ik de mooiste kaarten, stickers en mini-kaartjes op mijn iPad. 

Als klein meisje vond ik het al heerlijk om een tentje te bouwen en daarin mijn eigen winkeltje te maken. Ik verzamelde kaartjes, folders en kon urenlang fröbelen met alle papiertjes. Niet zo gek dus dat ik hier jaren later meer mee wilde doen. Als ik mijn kantoor binnenloop en mijn collectie zie dan ben ik instant happy! Ik hoop dat jij hetzelfde gevoel krijgt als je snuffelt op mijn site.

De collectie breidt zich steeds verder uit. Naast de collectie kaarten en mini-kaarten, vind je ook de tofste stickers in de shop. Inmiddels zijn mijn producten ook te koop bij verschillende (web)winkels. Wil je mijn collectie ook verkopen? Neem gerust contact met me op. En wil je met me meekijken achter de schermen of op de hoogte blijven van mijn nieuwe collectie? Volg me dan op Instagram

Veel plezier met shoppen! 
Liefs, Janneke

 

 

© 2019 - 2022 Studio Jans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel